eşya depolama
Öne Çıkanlar okey 101 plus 101 okey plus DNAnın işlevi DNAnın yapısı anal seks zararları

Hamza Hoca’dan Galatasaray taraftarına FLAŞ transfer müjdesi !
Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu Osmanlıspor maçında alınan yenilginin ardından yaptığı açıklamada flaş transferler olacağını söyledi. Galatasaray taraftarının beklediği transferler üzerine çalışmaların sürdüğünü söyleyen Hamza Hoca 3 oyuncu üzerinde çalışıldığını söyledi.
 
Osmanlıspor’un Galatasaray’ı 2-1 yendiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Hamza Hamzaoğlu yeni transferler üzerine çalıştıklarını söyledi. Hamza Hoca “Bu hafta içinde Muslera’nın yedeği olacak bir yedek kaleci transferi yapacağız. Eray’da aramıza katılacak. Şuan için 1 kaleci ve 2 oyuncunun transferi üzerinde çalışıyoruz. Bundan sonrada transfer bitecek. Sonrasında hayırlısıyla bu transfer dönemini kapatacağız. Başarılı kadro transfer haberleriyle motive olamıyor.” ifadelerini kullandı.
    
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.