eşya depolama
Öne Çıkanlar okey 101 plus 101 okey plus DNAnın işlevi DNAnın yapısı anal seks zararları

Hamza Hoca’dan Galatasaray taraftarını sinirlendirecek ŞOK açıklamalar !
Galatasaray ile Osmanlıspor arasında oynanan ve Galatasaray’ın 2-1 yenildiği maçın ardından Hamza Hamzaoğlu açıklamalarda bulundu.
Maçı kazanmak istiyorduk ama…
Hamza Hamzaoğlu talihsiz goller yediklerini söyleyerek "Maçı kazanmak istiyorduk ama, 2 haftadır şanssız goller yiyoruz. Kötü bir başlangıç yaptık lige. Bundan sonra 32 hafta var. Kimse merak etmesin biz yine eski günlerimize döneriz. Eksiklerimiz var, bunu da görüyoruz. Üzüldük bugünkü mağlubiyete tabii ki. " ifadelerini kullandı.

Muslera’nın suçu değil

Hamza Hoca
Muslera’nın tuttuğu köşeden yediği ikinci gol üzerine de konuştu. Hamza Hoca suçun Muslera’da olmadığını söyledi. Hamza Hamzaoğlu "Muslera'nın geçen sene yaptıkları göz ardı edilemez. Savunma hata yapar kaleci var, ama kaleci yaptı mı arkada kimse yok. Muslera her maç böyle olacak diye bir şey yok. Onun hatası değil. Burada bir hata varsa önce bizim hatamız. Bütün istatistikler bizi gösteriyor ama, her şeye rağmen buradan galip çıkamıyorsak bizim hatamızdır. Bazı maçlarda top içeriye girmez. Osmanlıspor'u da tebrik ediyorum. Açık vermemeye çalıştılar, iyi oynadılar." ifadelerini kullandı.

Taraftarın tepkisi doğal

Hamza Hoca
taraftarın ıslıkladığı Burak Yılmaz değişikliğine değindi. Taraftarın tepkisi doğal diyen Hamza Hoca  "Doğal olarak taraftar tepki verdi. Mağlup durumdayız ve bir santrofor çıktı. Burak'ın öndeki savunma pozisyonunu almamasından dolayı rakip üzerimize geliyordu. Umut'u koşan bir oyuncu olarak kullanmayı tercih ettim, alan da açması için. Pozisyonlarımız da vardı. Denemelerimiz oldu, ama sonuçlandıramadık" şeklinde konuştu. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.