eşya depolama
Öne Çıkanlar tıkla gelsin şikayet şafak sezer Şafak Mahmutyazıcıoğlu e-Fatura ptt yardım

Hope Solo Türkiye'ye geliyor!
Hope Solo Türkiye'ye geliyor. ABD milli takım kalecisi Hope Solo Antalya Muratpaşa Belediyespor'a kiralık olarak transfer olmak için görüşmelere başlandı. Hope Solo ABD milli takımı ile 2015'te Dünya Kupası'nı kaldırdı. 


Muratpaşa Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kadınlar 1. Ligi'nde güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor, ABD'li kaleci Hope Solo ile görüşmelere başladı.

Sportif direktör Hüseyin Türk, yaptığı yazılı açıklamada, ABD Milli Takım kalecisi Solo'yu kiralık olarak transfer etmeyi düşündüklerini bildirdi.Türkiye'de liglerin ekim sonunda, ABD'de ise nisanda başlayacağını kaydeden Türk, açıklamasında, "Dünyanın en iyi kadın kalecisini devre arasında kiralamak istiyoruz. Ligin ikinci yarısında Hope Solo'ya Muratpaşa forması giydirmek istiyoruz. Önümüzdeki hafta içinde transferin durumu netlik kazanacaktır" ifadelerini kullandı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.