eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet savaş son durum trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm yağmur

Kasımpaşa Beşiktaş Bein Sports 1 Canlı izle PAŞA BJK Şifresiz Taraftarium24 KralBozguncu Canlı Maç izle

Kasımpaşa Beşiktaş maçı şifresiz canlı yayınla Bein Sports 1 ekranlarında. Süper Lig’de 15. hafta maçında Kasımpaşa ile Beşiktaş takımları Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Futbol severler de Kasımpaşa Beşiktaş maçını şifresiz canlı izlemek için link arıyor.

3 Aralık 2021 Cuma akşamında saat 20.00’da başlayacak Kasımpaşa Beşiktaş maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Kasımpaşa Beşiktaş maçını şifresiz canlı izlemek isteyen taraftarlar özellikle Taraftarium24, Justin TV, SelçukSports, KralBozguncu linklerini tercih ediyor. Ancak bu tür siteler illegal olduğundan sizde en uygun fiyatlarla Digiturk’e abone olarak Bein Connect uygulaması üzerinden Kasımpaşa Beşiktaş maçını şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Kasımpaşa Beşiktaş Maçı Şifresiz Yayınlayan Kanallar Listesi

Arena Sport 4
Bein Sports France 2 HD
BT Sport 1 HD
C More Streaming Sweeden
Livescore App
Paramount + USA
SuperSport Maximo 1 HD
SuperSport Premier League HD
TV2 Play Norge
Haberpush HD
TV3 Sport Dansk HD
Viaplay Baltic HD
Arena sport 1 HD
Btv aksiyon HD
CBC sport hd
Viaplat Denmark HD

Oynadığı son 4 lig maçını kaybetmesi sonrası Beşiktaş, yeni bir başlangıç için şansını Kasımpaşa deplasmanında deneyecek. Ev sahibi takım da 3 maçtır galibiyete hasret.

Siyah-beyazlı takımda Kasımpaşa maçı öncesi 5 eksik futbolcu bulunuyor. GZT Giresunspor maçında yaşadığı sakatlığın ardından sezonu kapatan Mert Günok'un yanı sıra, Alex Teixeira, Gökhan Töre ve Miralem Pjanic, Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek. Son maçta kırmızı kart gören Necip Uysal da görev yapamayacak.

Kasımpaşa: Harun Tekin, Donk, Bruma, Hadergjonaj, Sakıb, Doğucan, Hajradinovic, Yusuf, Eysseric, Umut, Jorgensen

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Josef, Atiba, Can, Ghezzal, Larin, Batshuayi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.