eşya depolama
Öne Çıkanlar şafak sezer sürtünme ile hamile merkez bankası Galatasaray Altay şifresiz izle Galatasaray Altay canlı izle

Kırmızı Şeytanlara Depay'dan Hayat Öpücüğü

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçında Kırmızı Şeytanlar olarak anılan İngiliz temsilcisi Manchester United sahasında konuk ettiği Belçika takımı Club Brugge’yi 3-1 mağlup ederek rövanş için avantaj sağladı. Memphis Depay'ın İngilizlere hayat veren golleri ise geceye damga vurdu.

Old Trafford'un ev sahipliği yaptığı müsabakada Kırmızı Şeytanlar yenik duruma düşse de yılmadı ve Belçika ekibini 3-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı. Rövanş öncesi İngiliz ekibi Manchester United’a avantaj sağlayan golleri 13 ve 43'te Memphis Depay ile 90. dakikada Marouane Fellaini filelere gönderdi. Konuk takımın tek golünü Carrick kendi ağlarına atarken, 80. dakikada Brandon Mechele ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Bu eşleşmenin rövanş karşılaşması 26 Ağustos tarihinde Jan Breydelstadion'da oynanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.