eşya depolama
Öne Çıkanlar Sömestr sosyal medya

LASK Linz Beşiktaş maçı CBC Sport İdman TV canlı yayın

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Beşiktaş deplasmanda LASK Linz ile karşılaşıyor.

Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş deplasmanda LASK Linz karşısına çıkıyor. Saat 20.45'te başlayacak olan karşılaşmanın canlı yayın kanalı henüz belli olmazken CBC Sport ve İdman TV kanallarının mücadeleyi canlı yayınlaması bekleniyor.

Siyah beyazlılar her türlü galibiyet veya beraberlik halinde tur atlarken henüz LASK Linz Beşiktaş maçının canlı yayın kanalının belli olmaması siyah beyazlı taraftarları da çileden çıkardı. Avusturya'da yayın yapan maçın yayıncı kuruluşu Türkiye'ye yayın haklarını vermek için 120 bin Euro talep ederken bunu henüz herhangi bir TV kanalı kabul etmedi.

Beşiktaş'ın LASK Linz Kadrosu:

Tolga, utku, Ersin, Gökhan Gönül, Fatih, Vida, Pepe, Adriano, Caner, Medel, Necip, Dorukhan, Tolgay, Oğuzhan, Babel, Lens, Quaresma, Güven, Larin, Alpar, Love, Negredo

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.