eşya depolama
Öne Çıkanlar 14 şubat Emeklilik ukrayna savaş Sömestr Şevval Şahin

Liverpoollu süper yıldız Leiva'dan FLAŞ Beşiktaş sürprizi!
Orta sahaya transfer yapmak isteyen Beşiktaş Liverpoollu süper yıldız Lucas Leiva’yı transfer etti. İngiliz Daily Mail’in iddiasına göre süper oyuncu Lucas Leiva Beşiktaş’ta!
 
İngiliz Daily Mail gazetesinin ortaya attığı iddiaya göre Liverpollu süper yıldız Lucas Leiva Beşiktaş’ta! Beşiktaş bomba transferini Liverpoollu yıldızı kadrosuna katarak gerçekleştirecek. Orta saha arayışına Ozan Tufan ile son vermek isteyen Beşiktaş bu transferi gerçekleştirememesinin ardından Lucas Leiva transferine yöneldi. Lucas Leiva transferini bitirdiği söylenen Beşiktaş iddialara göre bu transferi kiralık olarak gerçekleştirecek. Tecrübeli oyuncu Liverpool'la birlikte 275 maça çıktı ve 6 gol kaydetti. Leiva 2007 yılında, Gremio'dan Liverpool'a 5 milyon pound karşılığında transfer olmuştu.
    
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.