eşya depolama
Öne Çıkanlar okey 101 plus 101 okey plus DNAnın işlevi DNAnın yapısı anal seks zararları

Lucas Leiva Beşiktaş'ta! Lucas Leiva kimdir?
Beşiktaş Lucas Leiva ile resmen anlaştı! Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Beşiktaş aradığı transferini Liverpool'da buldu. Beşiktaş Lucas Leiva'yı 25 Ağustos'ta İstanbul'a getiriyor. İşte Beşiktaş Lucas Leiva transferindeki tüm detaylar...


Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona iddialı bir kadro ile giren Beşiktaş, Liverpool'un Brezilyalı orta saha oyuncusu Lucas Leiva transferini de bitirdi.

Lucas Leiva ve kulübü Liverpool ile her konuda anlaşma sağlayan siyah-beyazlı yöneticiler, Brezilyalı futbolcuyu İstanbul'a getirmeye hazırlanıyor.

İngiltere Premier Lig'de bu akşam oynanacak Arsenal-Liverpool maçında son kez şans bulacak olan Lucas Leiva'nın, yarın (25 Ağustos Salı) Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.