eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet savaş son durum trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm yağmur

Manchester United'dan FLAŞ çağrı: Van Persie'yi geri verin!
Manchester United’ın gol yolarında etkili olamaması üzerine tepki gösteren Manchester United taraftarlarından Fenerbahçe’ye FLAŞ bir çağrı geldi. Şoke eden çağrıda taraftar Van Persie’yi geri verin dedi.
 
Premier Lig’de kendi sahasından Newcastle ile 0-0 berabere kalan Manchester United taraftarları sosyal paylaşım sitesinde Fenerbahçe’ye Flaş bir çağrıda bulundu. Şok çağrıda Manchester United taraftarı Robin Van Persie’yi geri istedi. Manchester United taraftarı Van Persie’nin gelmesi konusunda hem fikir. Fenerbahçe taraftarları da Manchester United taraftarının bu şoke eden isteğine karşılık verdi. Persie’yi isteyen 100 milyon Euro bonservis bedeli getirsin diyen Fenerbahçe taraftarları Manchester United taraftarlarının bu Flaş çağrısına mizahla cevap verdi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.