eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi Tatil cep telefonu 2022 asgari ücret

Mersin İdmanyurdu Eskişehirspor 0-4 geniş maç özeti goller

TFF 1. Lig'de Eskişehirspor deplasmanda konuk olduğu Mersin İdmanyurdu'nu 4-0 ile geçti. Mersin İdmanyurdu Eskişehirspor maçının geniş özeti ve gollerini haberimizden izleyebilirsiniz.

TFF 1. Lig 30. hafta maçında Mersin son sırada yer alan Mersin İdmanyurdu sahasında Eskişehirspor'a 4-0 kaybederek ligde kalma umutlarını yitirdi. Eskişehirspor ise aldığı bu galibiyet liderlik şansını devam ettirdi.

Eskişehirspor'u galibiyete götüren golleri Hasan Hüseyin Acar (2) ve Bruno Mezenga (2) kaydetti. Eskişehirspor bu galibiyetle puanını 52 yaparken 2. sıradaki yerini korudu. Mersin İdmanyurdu ise 25 puanla son sırada kaldı.

Gelecek hafta Mersin İdmanyurdu deplasmanda Giresunspor'a konuk olurken Eskişehirspor ise sahasında Samsunspor'u ağırlayacak.

MERSİN İDMANYURDU  ESKİŞEHİRSPOR 0-4

Stat: Mersin Arena

Goller: Hasan Hüseyin Acar (2), Hasan Hüseyin Acar (2) (Eskişehirspor)

MAÇ ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.