eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı okey 101 plus 101 okey plus DNAnın işlevi anal seks zararları

Milan’dan eski oyuncusu Balotelli’ye FLAŞ transfer teklifi!
 Milan eski oyuncusu Balotelli’yi yeniden kadrosuna kazandırmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Balotelli ile resmen transfer görüşmesi yaptıklarını Milan’ın menajeri Adriano Galliani açıkladı. Milan Balotelli’yi tekrar transfer edecek mi?
 
İtalyan basınında uzun süredir devam eden Milan’ın eski oyuncusu Liverpool’da forma giyen Balotelli’nin yeniden Milan’a transfer olacağı iddialarını karşılık buldu. İtalyan basınına samimi açıklamalarda bulunan Milan menajeri Adriano Galliani geçtiğimiz sezon Liverpool’da forma giyen Balotelli ile ilgilendiklerini ve Balotelli’yi bir yıllığına takıma kazandırmak için transfer çalışmalarına başladıklarını duyurdu. Liverpool’da forma giydiği sırada 43 lig maçına çıkan Balotelli bu maçlarda toplam 26 gol kaydetti. Geçtiğimiz sezon ise Liverpool’da sadece bir gol kaydeden Balotelli’nin kapısını eski kulübü Milan çaldı. Milan Balotelli’yi tekrar transfer edecek mi? 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.