eşya depolama

Milan'dan Galatasaray'a Ibrahimovic şoku: "Ibrahimovic bize söz verdi" !
Adı Galatasaray ile anılan Ibrahimovic transferi için Galatasaray’a şok haber Milan’dan geldi. Milan Onursal Başkanı Silvio Berlusconi Galatasaray’ın transfer etmek istediği Ibrahimovic için flaş açıklamalarda bulunarak Ibrahimovic bize söz verdi dedi.
 
PSG ile 1 yıl daha sözleşmesi olan ancak Galatasaray ve Milan’ın transfer etmek için yarıştığı Ibrahimovic için Milan onursal başkanı flaş açıklamalarda bulundu. Onursal Başkan Ibrahimovic’in kendilerine söz verdiğini ve PSG’den ayrılması durumunda Milan’a katılacağını dile getirdi. Onursal başkan Berlusconi ''Zlatan'ın Fransa'da kalması zor. Fransa hakkında söyledikleri yüzünden artık eskisi kadar ilgi görmüyor. Halkın ona karşı bir reaksiyonu oluştu. Eğer PSG'den ayrılırsa da, yalnızca Milan'da oynayacağına dair bize söz verdi'' ifadelerini kullandı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.