eşya depolama
Öne Çıkanlar sürtünme ile hamile pkk açılımı avrupa merkez bankası Kasımpaşa Erkan Trükten

Özer Hurmacı’dan flaş açıklama: Beşiktaş’a karşı haddimizi bileceğiz!
Trabzonspor’un yıldız isimleri arasında yer alan Özer Hurmacı Beşiktaş maçı hakkında konuştu. İçeride ve dışarıda oynadıkları maçta kendilerini yendiklerini hatırlatan Hurmacı bunun farkında olduklarını ve kazanmak istediklerini zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi. Özer Hurmacı   “Takımda yer alan arkadaşlarımın da yavaş yavaş form tuttuklarını düşünüyorum. Bireysel olarak da takım olarak da performansımızı üst düzeye çekmek zorundayız bunu da çekeceğiz. Beşiktaş maçı zorlu geçecek ama biz ayağımızı yere basarak, haddimizi bilerek iyi bir şekilde ciddi bir şekilde orada oynarsak bizim herkesi yenebileceğimizi zaten herkes biliyor” şeklinde konuştu.
Özer Hurmacı “Bu uzun maratonu değil her haftayı final maçı gibi yaşarsak her şeyi başarabiliriz. Bunu ben ilk geldiğim günde de söyledim. Bizim şu andaki final maçımız Beşiktaş, onun ardından Akhisar Belediyespor ve arkasından gelen maçlar. Bunu bizim böyle düşünmemiz gerekiyor. Tribünlerdeki coşkuyu yansıttığımız sürece 3 puan daha yakın olacağız. 3 puana daha yakın olduğumuz sürece de büyük hedefe daha yakın olmuş olacağız.” dedi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.