eşya depolama
Öne Çıkanlar okey 101 plus 101 okey plus DNAnın işlevi DNAnın yapısı anal seks zararları

Rize’de yine Penaltı krizi !
Geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği ile karşılaşan Rize’de Kweuke’nin penaltı kullanma krizi yaşanmıştı. Fenerbahçe ile Rize arasında oynanan maçta da penaltı oldu. Tribünler Hikmet Karaman’a meydan okuyarak Kweuke diye bağırdı.
 
Volkan Demirel’in kurtardığı Rize’nin penaltısını geçen hafta yaşanan Kweuke penaltı krizinden sonra Deniz Kadah kullandı. Deniz Kadah’ın penaltıyı kullanmak için topun başına geçtiği sırada tribünler Kweuke diye bağırdı. Bu hareket tribünlerin Kweuke’ye sahip çıkıp Hikmet Karaman’a tepki gösterdi diye yorumlandı. Öte yandan Kweuke yaşattığı penaltı krizinden sonra basın toplantısı düzenleyerek özür diledi. Yaptığı yanlıştan dolayı pişman olduğunu belirten Kweuke yine de 100 bin lira para cezasına çarpıtıldı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.