eşya depolama

Rize’nin eski hocası Mustafa Denizli’den Kweuke patlaması!
Bir dönem Rize’nin teknik adamlığını da yapmış olan Mustafa Denizli Kweuke’nin affedilmesine dayanamayarak patladı. Mustafa Denizli yaptığı zehir zemberek açıklamalarda Kweuke ile aynı havayı dahi solumak istemem, Rize çok pişman olacak dedi.
 
Gençlerbirliği maçında Rize’nin teknik direktörü Hikmet Karaman’ın izin vermemesine rağmen penaltıyı kullanan ve bu nedenle krizin başlamasına neden olan Kweuke dün Fenerbahçe maçında da Hikmet Karaman’ın kullan demesine rağmen penaltıyı kullanmayarak yeni bir krizi başlattı. Yaşanan olayın ardından Kweuke özür dilemiş olsa da 100 bin lira cezaya maruz kaldı. Dün ki olayın ardından da Rize’nin eski hocası Mustafa Denizli patladı. Zehir zemberek açıklamalar yapan Mustafa Denizli Kweuke ile aynı havayı solumak dahi istemeyeceğini ifade etti.  Mustafa Denizli açıklamalarını "Metin Kalkavan gibi vizyonlu ve çağdaş bir başkan böyle bir küstahlığa nasıl izin verdi! Kweuke kim? Rizespor'a kazandıracağı 2-3 puan için böyle bir futbolcuya katlanılır mı? Yazıklar olsun!  Ben böyle bir futbolcu ile aynı havayı aynı atmosferi solumak dahi istemem.” şeklinde sürdürdü. Bu olaydan dolayı Rize’nin çok pişman olacağını da söyleyen Mustafa Denizli Kweuke’nin aynı hareketi bir daha yapacağını çünkü yaptığından pişman olmadığını söyledi.
    
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.