eşya depolama
Öne Çıkanlar Gizli Tehlike Halil İbrahim acun ılıcalı Fenilketonüri testi sokağa çıkma yasağı

Şenol Hoca Beşiktaş’a transfer olmayı kabul eden Valdes’i reddetti !
Transfer sezonunun bitmesine az bir süre kala Beşiktaş transfer çalışmaları için şoke eden süper bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Şok eden flaş bomba habere göre Beşiktaş’a transfer olmayı kabul eden Valdes’i Şenol Güneş reddetti!
 
Transfer sezonu boyunca bir kaleci arayışı içerisinde olan Beşiktaş bu kapsamda Valdes’i transfer etmek için masaya oturdu. 33 yaşındaki kalecinin menajeri Cenk Gönen’in transfer olabilme ihtimaline karşılık İstanbul’a çağrıldı. İstanbul’a gelen menajer Beşiktaş’ın transfer teklifine olumlu cevap verdi. İddiaya göre Valdes Beşiktaş’a transferolmayı kabul etti ancak Şenol Güneş Valdes’in transfer olma isteğini reddetti. Şenol Güneş’in onay vermiş olduğu durumda efsane kaleci ve dünya yıldızı Valdes Beşiktaş’a transfer olacaktı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.