eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi Tatil cep telefonu 2022 asgari ücret

Sneijder'den inşaat işçisi hayranına büyük jest!
Sneijder taraftara büyük bir jest yaptı. Galatasaray'ın hollandalı yıldızı Sneijder sırtında 'sneijder' yazan işçiye büyük bir jest yaptı. İşte Sneijder'inn işçi taraftara yaptığı büyük jest...

Sneijder sırtında isminin yazdığı işçiye büyük bir jest yaptı.Sosyal medyada çalışırken giydiği ve arkasında 10 numara Sneijder yazılı yeleği paylaşan bir Galatasaray taraftarı, büyük ilgi gördü.
 
Binlerce beğeni toplayan ve paylaşılan fotoğrafı, kulüp çalışanları vasıtasıyla öğrenen Wesley Sneijder, bu duruma kayıtsız kalmadı.
 
Sarı-Kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran Sneijder'in, ''O işçiyi bulalım. Bu kişiyle tanışıp, ona formamı imzalayıp vermek istiyorum'' dediği öğrenildi.
 
Bu gelişmenin ardından hemen harekete geçen Galatasaraylı yetkililer, pazartesi günü TT Arena'da Osmanlıspor'a karşı oynanacak Spor Toto Süper Lig 2. hafta mücadelesine Sezgin Doğan isimli Sarı-Kırmızılı taraftarı davet etti. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.