eşya depolama
Öne Çıkanlar 2022 asgari ücret Gebelik hesaplama Gebelik testi cep telefonu Tatil

Stoch sonunda imza için Bursaspor’da!
Fenerbahçe ve Bursaspor arasında yapılan transfer alış verişleri bu sezona damgasını vurdu. Fenerbahçe ve Bursaspor arasındaki son transfer hamlesi de Bursaspor’dan geldi. Stoch kesin olarak Bursaspor’da!
 
Fenerbahçe’nin Bursaspor’dan aldığı Volkan Şen, Ozan Tufan ve Fernandao gibi isimlerin ardından Bursaspor’da bir transfer hamlesi yaparak Stoch’u renklerine bağladı. Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Stoch Fenerbahçe’de doğru dürüst bir forma şansı bulamayışının ardından Bursaspor’un teklifini değerlendirerek sabah saatlerinde Bursaspor’a gitti. Ertuğrul Sağlam’ın dile getirdiği ufak tefek pürüzlerinde aşılmasıyla birlikte her konuda anlaşan Bursaspor ve Stoch transferi sonlandı. Stoch’un resmi sözleşmeyi imzalamasının ardından lisansını çıkartılması bekleniyor. Stoch’un sözleşmesi ve lisansı istenilen hızda tamamlanırsa Stoch Gaziantepspor maçında Bursaspor forması giyebilecek.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.