eşya depolama

UEFA Fenerbahçe'ye flaş ceza: Pereira Atrimitos maçında yok!
UEFA Fenerbahçe için son dakika kararı aldı. Alınan flaş kararda Fenerbahçe teknik Direktörü Vitor Pereira’ya flaş bir ceza geldi. Pereira 2 maç cezalı! Pereira Atromitos maçında olmayacak mı?
 
Fenerbahçe’nin Avrupa’da yapacağı Atromitos maçı öncesinde UEFA’dan Fenerbahçe’ye flaş bir ceza geldi. UEFA Fenerbahçe’nin teknik direktörü Vitor Pereira’ya 2 maç ceza verdi. Vitor Pereira Donetsk maçında Denetsk’in 1-0’lık üstünlüğü devam ederken saha içerisinde yere düşen Fred’i kolundan tutarak kaldırmaya çalıştı. Hakem tarafından uyarılarak tribüne gönderilen Pereira’nın bu olaydan dolayı cezası açıklandı. Vitor Pereira 2 maç Fenerbahçe’nin başında olmayacak. Vitor Pereira Atromitos  maçında yer alacak mı? Fenerbahçe teknik direktörü Pereira Atromitos maçında kulübe de olmayacak. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.