eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı 101 okey plus canlı izle okey 101 plus DNAnın işlevi

Van Gaal: Memphis’i öpmek istiyorum!
Manchester United menajeri Van Gaal Club Brugge maçının kahramanı olan Memphis’i öpmek istediğini söyledi. Van Gaal Memphis’i öve öve bitiremedi.
 
Manchester United Şampiyonlar Ligi Play off turu ilk maçında Club Brugge ile karşı karşıya geldi. Brugge 3-1 yenen Manchester’da maçın kahramanı Memphis oldu. Memphis hakkında övgü dolu cümleler kuran Manchester United menajeri Louis Van Gaal Memphis’i öpmek istiyorum dedi. Memphis Brugge maçında 2 gol attı ve 1 de asist yaparak gole katkı sağladı. Van Gaal "Memphis'i öpmek istiyorum. Çünkü 2 gol atıp, bir de asist yaptığınız zaman kahraman olursunuz. Maç 2-1 bitseydi de rövanşta takımıma güvenim tamdı. Yine de 3. gol bizi çok rahatlattı. Turu geçeceğimize inanıyorum." ifadelerini kullandı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.