eşya depolama
Öne Çıkanlar Sömestr sosyal medya

Van Persie'den FLAŞ faul açıklaması ! Van Persie 'nin golü faul mü?
Fenerbahçe’nin Atromitos ile oynadığı maçta gol atan Van Persie attığı golle ilgili faul iddialarına şok cevaplar verdi. Maç sonrası flaş açıklamalarda bulunan Van Persie golünde faul olmadığını itiraf etti.7
 
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Van Persie ilk yarıda çok pozisyon bulduklarını ancak bu pozisyonları değerlendiremediklerini onlarında bazı tehlikeli pozisyonlar elde ettiğini söyledi. Maçın sonuna doğru şanslı olduklarını ve golü bulduklarını söyleyen Van Persie attığı golle alakalı olarak yapılan faul vardı iddialarına cevap verdi. Van Persie omzunu ve vücudunu kullandığını o pozisyonda bir faulün olmadığını söyledi. Aldığı skorun çok iyi olduğunu da belirten Van Persie tur kapısının kendilerine tamamen açıldığını söyledi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.