eşya depolama
Öne Çıkanlar şafak sezer sürtünme ile hamile merkez bankası Galatasaray Altay şifresiz izle Galatasaray Altay canlı izle

Yunanistan'dan Fenerbahçe'ye şok: Fenerbahçe'yi bekleyen tehlike!
Fenerbahçe Atromitos maçına hazırlanırken Fenerbahçe’yi oynayacağı UEFA maçında Yunanistan’da bekleyen çok büyük tehlikeler de var. Fenerbahçe’yi Atromitos maçında bekleyen tehlike ne?
 
Fenerbahçe Avrupa’da Atromitos maçına çıkmaya hazırlanırken zor şartlarda Fenerbahçe’yi bekliyor. Fenerbahçe’nin Atromitos ile oynayacağı maçın zemini olağanüstü derece de kötü. Ayrıca Yunanistan’da hava da çok sıcak. Fenerbahçe’nin çam oynayacağı stat 8 bin kişilik olması nedeniyle de çok küçük durumda. Atromitos taraftarlarının ve Yunan Gazeteleri’nin manşetlerinde ise hep Fenerbahçe’nin Bursaspor’a gönderdiği Stoch’un fotoğrafları var. Fenerbahçe kötü saha zemini ve aşırı sıcaktan dolayı çok zorlanacak. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.