eşya depolama
Öne Çıkanlar okey 101 plus 101 okey plus DNAnın işlevi DNAnın yapısı anal seks zararları

Apple'dan şok karar! Teknoseverlere MÜJDE!
Dünyaca ünlü teknoloji devi Apple, rakiplerinin ardında kalmayı istemediği için yepyeni çalışmalarla kullanıcıların karşısına çıkmaya devam ediyor.

Samsung, LG gibi dünya çapında ünlü rakiplerinin gerisinde kalmak istemeyen Watch’ı piyasaya süren Apple Watch, geliştirmiş olduğu ürünü daha fonksiyonel bir hale getirmek için çalışmaya devam ediyor.
Apple’ın ülkemizde de yakın zamanda satışa sunulan Apple Watch modellerinden memnun olmadığı ve geliştirmek için çalışmalara başladığı bildirildi.

Yeni sensörlerle gündeme geldiler!

Yayınlanan bilgilere göre ise bu akıllı kayış ile Apple Watch'a kazandırılacak yeni özellikler; kan oksijen seviyesi ölçümü, vücut sıcaklığı ölçümü, soluk alıp-verme yoğunluğu ve kalp ritim ölçümü olarak sıralanıyor. Bunun yanında yeni eklenecek sensörlerin kayış üzerinde olacağı düşünüldüğünde getireceği bu yenilikle Apple’ın kasa kalınlaşmasının önüne geçmeye çalıştığı düşünülüyor. Akıllı kayış çalışmaları, 2016 yılı içerisinde son bulup kullanıcıların beğenisine sunulabilecek. Ancak akıllı kayışların, Apple Watch’la birlikte mi yoksa ayrı olarak mı satılacağı henüz kesinlik kazanmış değil. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.