eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet yağmur covid-19 Sömestr mahkum 9 uncu bölüm

iPhone 6 Plus PES DEDİRTTİ!  Peki iPhone 6 Plus özellikleri neler?
 Teknoloji devi iPhone 6s ve iPhone 6s Plus yakın zamanda tanıtılacak. Peki, 9 Eylül'de tanıtımı yapılacak olan yeni ürünlerin bellek kapasiteleri ve özellikleri ne durumda? iPhone 6 Plus'da yapılan kamera değişimi bulanık fotoğraflar için çözüm olacak mı?

Bulanık fotoğraflar yüzünden oldukça sıkıntı yaşamakta olan iPhone 6 Plus kullanıcıları sonunda rahatlayabilirler. Çünkü Apple teknik olarak büyük açıdan sorun yaratan bu problemin kendilerinden kaynaklandığını kabul etti. Şirket Eylül 2014 ile Ocak 2015 tarihi arasında satılan iPhone 6 Plus cihazların küçük bir yüzdesinde iSight kamera arızası olduğunu nihayet açıkladı.

Kullanıcılar buna göre iPhone cihazın üzerindeki seri numarası ile iSight Kamera Değiştirme Programı web sitesine girerek sorgulama yapabilir ve onarıma uygun olup olmadığını öğrenebilirs
Program telefonu bir bütün olarak değiştirmek yerine sadece iSight kameradaki hatalı donanım bileşeninin değişirilmesini sağlıyor. Problemden etkilenen cihaz sahipleri Apple Satış Noktaları veya Apple Yetkili Teknik Servis'lere başvurarak gerekli işlemleri başlatabilirler.

Apple
'ın tanıtımı beklenen yeni model akıllı telefonları İPhone 6S ve İPhone 6S Plus'ın ne zaman tanıtılacağı geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Apple kaynaklarından alınan haberlere göre, şirketin her ne kadar resmi bir açıklama ve davet gerçekleştirmemiş olsa da, 9 Eylül'de yeni İPhone'ları tanıtmaya hazırlandığı öğrenilmişti. Tanıtımın beklendiği şu günlerde kullanıcıların kafasında birçok soru işareti var.   iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'ın özellikleri neler olacak?  iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'ın bellek kapasitesi ne olacak?  iPhone 6s ve iPhone 6s Plus kaç para olacak? gibi sorular kullanıcılar için oldukça büyük bir merak konusu. Gerçekten iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'ın bellek kapasitesi ne olacak? ve iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'ın özellikleri neler olacak?

iPhone adı altında çıkan ürünlerde  “s” takısı alan cihazlar genel itibariyle performans artışı sunarken adında “s” takısı bulunmayanlar ürünler yepyeni bir tasarımla kullanıcının karşısına çıkıyor. Apple kaynaklarından alınan haberlere göre, iPhone 6s’te tasarım aynı kalmakla beraber, üründe Force Touch teknolojili ekran ve 12 MP çözünürlüklü ana kamera bulunacak.

Apple kullanıcıları merakla yeni nesil iPhone’ları beklerken Apple’ın yeni akıllı telefonları büyük ihtimalle Eylül ayında düzenlenlemeyi planladığı büyük  Apple etkinliğinde tanıtmak için hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor. Peki iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'ın bellek kapasitesi ne olacak?

iPhone 6s ile ilgili internete sızan son bilgi ise oldukça şaşırtıcı. Görülenlere göre iPhone 6s’te yalnızca 1 GB ana bellek bulunuyor. Önceki nesil iPhone’larda da 1 GB ana bellek vardı. iPhone 6s Plus’ta da; 1 GB ana bellek tercih edilmişti.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.