eşya depolama
Öne Çıkanlar bitcoin güncel Furkan Ağca

iPhone 6s'in işlemcisi ve özellikleri açıklandı!
Dünyaca ünlü teknoloji devi Apple markasının önümüzdeki ay tanıtımını yapacağı yeni ürünü iPhone 6s'in işlemcisi de belli oldu. Böylelikle  "iPhone 6s işlemcisi ne olacak?" soruları da cevabını bulmuş oldu. Teknoloji devi iPhone 6s ve iPhone 6s Plus yakın zamanda tanıtılacak. Peki, 9 Eylül'de tanıtımı yapılacak olan yeni ürünlerin bellek kapasiteleri ve özellikleri ne durumda?


Geekbench'in veritabanına düşmüş olan işlemci testlerinin sonuçlarına bakıldığında kullanıcıların karşısına üç çekirdekli ve 1.5GHz hızında çalışan Apple A9(x) yongaseti çıkıyor. iPhone 6s GPU henüz belirlenmiş olmasa da işaretler kuvvetli bir şekilde PowerVR GT7900'ü gösteriyor.

2GB RAM ile desteklenmekte olan modelin elde ettiği skor tek çekirdek için 1811 iken çoklu çekirdekte bu sayı 4577'i buluyor. Yani iPhon çıkışıyla birlikte en yüksek tek çekirdek performansına sahip olacak model haline gelecek. Şu an piyasadaki en yüksek tek ve çoklu çekirdek HTC'nin tepe seviyesi One M9'un puanı. Tek ve çoklu çekirdeklerde sırasıyla 1232 ve 3587.
Apple iPhone 6S ile 6S Plus, 9 Eylül itibarı ile tanıtılıp, Eylül'de tanıtılıp satışa sunulacak.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.