eşya depolama
Öne Çıkanlar Gizli Tehlike Halil İbrahim Fenilketonüri testi toyota Dijital Vergi Dairesi

Türk 'Need for Şahin' Play Store'da destan yazdı !
 Atom Games tarafından yaratılan ''Need For Şahin'' oyunu tüm dünya da kullanıma açık olan ve Android severlerin mağazası olan Google Play Store'da en çok indirilenler arasına girdi.

3D oyun görüntüsü ile tüm dikkatleri üzerine çeken oyun kolay oynanabilirliğiyle de ön plana çıkıyor. Yeni gelen drift modu sayesinde Haydarpaşa Limanında oyuncular Türkiye'nin efsane arabaları Şahin ve Kartal ile 1,5 dakika boyunca drift yaparak drift puanlarını arttırıyorlar.

Atom Games'in yaptığı açıklamaya göre oyun daha fazla geliştirilerek oyunseverlerin beğenisini kazanmayı sürdürmek istediklerini ve yeni güncelleme de oyuncuların daha fazla modifiye seçeneği ile diledikleri renkler de kullanacakları arabalarını modifiye edip drift ve yarış heyecanını doyasıya yaşayacaklarını müjdeledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.