eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik testi Gebelik hesaplama Tatil cep telefonu yağmur

Asena Atalay'dan Caner Erkin'e 120 bin liralık nafaka davası

Caner Erkin ile sevgilisi Şükran Ovalı'nın Roma'da dünya evine girmesinden sonra bir sürprizde eski eş Asena Atalay'dan geldi. Asena Atalay'ın eski eşi Caner Erkin'i icraya verdiği iddia edildi.

Asena Atalay, Caner'in yoksulluk nafakasını ödemediğini ileri sürerek nikahtan 3 gün sonra 120 bin liralık icra takibini resmen başlattı. Caner Erkin ise bu ücretin kat kat daha fazlasını ödediğini belirterek iptal davasını resmen açtı.

Caner Erkin ile Asena Atalay geçen yıl 29 Ocak'ta İstanbul 2. Aile Mahkemesinde anlaşmalı olarak resmen boşanmışlardı. Asena Atalay ise o günden sonra sadece sosyal medya üzerinden göründü. Asena Atalay, evliliğe olan ilk ciddi tepkisini ise Caner Erkin'i icraya vererek gösterdi.

Caner Erkin'in yoksulluk nafakasını ödemediğini belirten Asena Atalay'ın nikahın hemen akabinde mahkemeye başvurarak 120 bin liralık icra takibi başlattığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.