eşya depolama
Öne Çıkanlar seda sayan Aziz dizisi 3 şubat a101 benzin zammı Hüseyin Aydın

Yeşil Vadi’nin Kızı Mahinur neden öldü? Sezin Bozacı diziden ayrıldı mı?

Show TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Yeşil Vadi'nin Kızı dizisinde Mahinur karakterine hayat veren Sezin Bozacı’nın son durumu izleyenler tarafından merak edilmektedir. İzleyenleri ekranları başına kilitleyen dizide büyük bir heyecan yaratan bu son gelişmenin detayları oldukça önemlidir.

Yeşil Vadi’nin Kızı Mahinur Kimdir?

Yeşil Vadi’nin Kızı dizisinde Mahinur karakterine oyuncu Sezin Bozacı hayat vermektedir. Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisiyle ünlenen bu isim kısa zamanda herkesin gönlünde taht kurmuştur.

Yeşil Vadi'nin Kızı Mahinur

5 Aralık 1997 doğumlu olan Bozacı yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Kariyeri süresince Babam ve Ailesi, Bartu Ben, Aşk Ağlatır, Kırmızı Oda ve Leyla ile Mecnun adlı popüler dizilerde rol alan ünlü oyuncu gerçek anlamda yükselişini Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Esme karakterine yapmıştır. Oyuncu son olarak Mahinur karakteriyle Yeşil Vadi’nin Kızı dizisinde hayranlarının karşısına çıkmıştır.

Yeşil Vadi’nin Kızı Mahinur Öldü mü?

Yeşil Vadi’nin Kızı dizisi Show TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanmaktadır. Her bölümü ve oyuncularıyla büyük ilgi gören dizide özellikle son zamanlarda Mahinur karakteri ön plana çıkmıştır. Mahinur’un senaryo gereğince Yeşil Vadi’nin Kızı dizisinden ölerek ayrılması konusuna henüz bir açıklık getirilmemesi büyük üzüntü yaratmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.