eşya depolama
Öne Çıkanlar seda sayan Aziz dizisi benzin zammı Hüseyin Aydın 3 şubat a101

Camdaki Kız 64. Bölüm Full online izle

Camdaki Kız 64. Bölüm Full izlemek için 12 Ocak akşamında Kanal D de. Perşembe akşamlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi son bölümünün tamamı tek parça halinde Youtube platformunda izlenebilir.

Başrollerinde Burcu Biricik ile Cihangir Ceyhan’ın oynadığı Camdaki Kız son bölümünde; Nalan, Feride’nin öldüğüne inanmakta zorlansa da bir noktada kabul etmek zorunda kalır. Feride’yi kaybetmiş olsa da Feride’nin kendisi için istediklerini yapmak konusunda kararlıdır. 

Nalan’a en büyük destek yine Muzo’dan gelirken; Hayri, Nalan’dan istediği cevapları alamadıkça sınırları daha da zorlar. Metin ise Nalan’la görüşmeye devam etmeye kararlıdır.

Camdaki Kız 64. Bölüm Full izle

Camdaki Kız Son Bölümde Neler Yaşandı?

Hayri Nalan’a ulaşmak için yeni yollar aramaya devam etti. Nalan ise kendisine gelen gizemli aramaların sahibi ile görüştü. Metin ile Nalan’ın görüştüğüne şahit olan Feride ise tüm gerçekleri Nalan’a itiraf etti. Bu dünyadaki görevinin bittiğine inanan Feride; yaşamına son verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.