eşya depolama
Öne Çıkanlar seda sayan Aziz dizisi 3 şubat a101 benzin zammı Hüseyin Aydın

Hudutsuz Sevda 25. Bölüm: Gizli Düşman ve Heyecan Dolu Dakikalar!

Hudutsuz Sevda 25. Bölüm: Gizli Düşman ve Heyecan Dolu Dakikalar!

Halil İbrahim Rızvan'a Karşı!

Hudutsuz Sevda 25. bölümde Halil İbrahim, Rızvan'a "Senin Canını Alırım!" diyerek boğazına bıçak dayar. Bu gerilim dolu sahne izleyenleri heyecanlandırırken, Halil İbrahim'in Rızvan'a hak ettiği cezayı verebilecek mi sorusu merak uyandırıyor.

Yılmaz'ın Sonu ve Babasının İntikamı

Dizinin son bölümünde Yılmaz'ın sonu hiç beklenmedik biri tarafından getirilir. Bu olay Yılmaz'ın babası Nihat'ı öfkelendirir ve intikam için geri döner.

Halil İbrahim ve Zeynep'in Dik Duruşu

Halil İbrahim, tüm zorluklara rağmen dik duruşunu sergilemeye devam eder. Zeynep de arkasında Halil İbrahim gibi bir kocası olduğu için babasını bile tehdit etmekten çekinmez.

Gizli Tehlike Yaklaşıyor!

Herkes gözlerinin önündeki düşmana odaklanmışken, sessizce yaklaşan asıl yılanı kimse fark etmez. Bu sefer tehlike çok yakında, hatta içlerindedir.

Hudutsuz Sevda 25. Bölüm İzleme Bağlantısı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.