eşya depolama
Öne Çıkanlar Emeklilik Yalnız Kurt ukrayna ovh Fenilketonüri testi

Kısmetse Olur Furkan neden diskalifiye oldu ki? Furkan Ağca elendi mi?

Youtube platformu üzerinden yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasında Furkan Ağca şoku yaşandı. Yayınlandığı ilk günden bu yana ilk olarak Kanal D ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan ancak daha sonrasında izdivaç programlarının yasaklanmasıyla final yapmak durumunda kalan program Aşkın Gücü formatı ile yeniden geri döndü.

Yeni yarışmacılar hakkında her gün değişik detayların ortaya atıldığı Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında son bomba damat adaylarından Furkan oldu. 26. bölümde kendisini göremeyen program izleyenleri Furkan’ın neden olmadığını araştırmaya başladı.

Kısmetse Olur Furkan Ağca

Kısmetse Olur Furkan Diskalifiye Mi Oldu?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasının sunucusu Öykü Serter merakla beklenen Furkan Ağca konusunda son dakika açıklaması yaptı. Modellik yapan Furkan Ağca’nın Kısmetse Olur yarışmasından resmen diskalifiye olduğu belirtildi.

Kısmetse Olur Furkan Ağca

Yaşanan son gelişmeler akabinde Furkan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında, "Halka reyting verilecek diye insanların hayatını karartamazsınız, üç kuruş para için beni kimsenin rezil etmesine izin vermem" diyen Ağca, "Kendini paraya satanlar utansın" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.