eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi Tatil cep telefonu yağmur

Ebru Şallı'nın snapchatteki çıplak fotoğrafı için yeni yorum: Benim yanımda soyunup...

Ünlü güzel mankenlerden Ebru Şallı'ya ilişkin bir haber gündeme bomba gibi düştü. Sosyal paylaşım programı Snapchat'te Ebru Şallı'nın çıplak foto görüntüleri yeri aldığı iddiası sanal alemde hızla yayılmaya başlandı.

Gözlüklü, siyah saçlı ve elinde cep telefonu görünen bir bayan resminin alt kısmının buzlanarak sosyal medya üzerinde hızla yayılması üzerine güzel manken hemen bir açıklama yaptı.

Güzel manken Ebru Şallı çıplak foto görüntülerinin kendisine ait olmadığını ve bu durumun kendisini derinden sarstığını belirtti. Ünlü model Ebru Şallı'ya sanat dünyasından da büyük destek geldi.

Pek çok isimden Ebru Şallı'ya ait olduğu ileri sürülen çıplak fotoğraflara yorum geldi. Bunların arasında 'Gündem olmak için yanlışlıkla oldu diyen ünlüler var' diyen de var, 'Sosyal medya çok tehlikeli' diyen de. Hatta buna inanıp 'Ebru'nun Snapchat kazası fenaymış' diyen bile olurken Cengiz Semercioğlu 'O ya da değil fark etmez' deyip ekledi 'Çıplak pozlar paylaşmak her zaman tehlikeyi beraberinde getirir' ifadelerine yer verdi.

ARKADAŞINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Ebru Şallı'ya ait olduğu ileri sürülen fotoğraflara ilişkin en yakın arkadaşı Seren Serengil'den de bir açıklama geldi. Serengil yaptığı açıklamada arkadaşı Şallı'nın göğüs aralığına dikkat çekerek 'Ebru'nun göğüs arası çok açık ve paylaşılan fotoğraftaki gibi sarkık değil. Benim yanımda soyunup giyindiği için net bir şekilde biliyorum' dedi. Pilates hocalığı da yapan Ebru'nun daha zayıf olduğunu belirten Serengil 'Fotoğraftaki kişi ayrıca daha yaşlı ve kilolu bir kadın' dedi.

Ünlü yapımcı Erol Köse'nin paylaştığı ve ağır yorumlarda bulunduğu görüntülerin Ebru Şallı'ya ait olmadığı iddialarının ardından ne açıklama yapacağı merak konusu oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.