eşya depolama

Merve Boluğur İstanbul trafiğinde mahsur kaldı

Murat Dalkılıç ile evlendikten sonra magazin gündeminden uzak kalan Merve Boluğur son olarak İstanbul trafiğinde yüzünü gösterdi. İstanbul trafiğinde yorgun düşen Merve Boluğur son fotoğrafını Instagram'dan paylaşınca olay oldu.

Murat Dalkılıç ile evlenerek tüm dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Merve Boluğur yeni dizisi İçimdeki Fırtına ile yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Şu günlerde oldukça tempolu yoğun iş dönemine giren Merve Boluğur, İstanbul trafiğinde adeta çileden çıktı.

Kendi aracının içerisinde saatlerce trafikte kalan Merve Boluğur hayranlarına son resimlerini gönderince olay oldu. Trafikte aracının içerisinden fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Merve Boluğur'e destek yağdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.