eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi Tatil cep telefonu yağmur

O Ses Türkiye'de finale kimler kaldı?
O Ses Türkiye finalistleri belli oldu! İşte O Ses Türkiye’de finale kalanlar! Yarı final izle…
O Ses Türkiye finalistleri muhakkak oldu! İşte O Ses Türkiye’de finale kalanlar! Sanki final izle…
O Ses Türkiye'de güya final heyecanı sona erdi ve finale çıkmak için en iyi performanslarını sergileyen adayların hangilerinin finale çıktığı açıklandı. Programın son bölümünü kaçıranların merak ettikleri soru "O Ses Türkiye finalistleri kimler oldu?" sorusu. Heyecanın ve eğlencenin bir arada yaşandığı sanki finalde kimler finale çıkmaya adalet kazandı? O Ses Türkiye finali ne süre yapılacak? Ve kaçıranlar için O Ses Türkiye güya final yayınını izleme fırsatı...
4 Şubat 2018 - 09:05
Facebook'ta Paylaş
×

Paylaş

Kapat
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10

“O Ses Türkiye’de kimler finale kaldı?” sorusunun cevabı dün gece açıklandı. O Ses Türkiye’nin finali ne zaman yapılacak ve O Ses Türkiye finalinde hangi yarışmacılar yarışacak? Acun Ilıcalı’nın sunduğu, Yıldız Tilbe, Gökhan, Hadise ve Murat Boz’un yarışmacılarıyla yarıştığı O Ses Türkiye’de Cuma akşamı yaşanan çeyrek final elemelerinin ardından dün gece yarı finale kalan isimler bir kez daha sahne aldı halk oylamasıyla aralarından 4 isim finale yükseldi.

O SES TÜRKİYE’DE KİMLER FİNALE KALDI?

O Ses Türkiye’de Selenay, Aydan ve Ceren arasından finale yükselen isim Aydan oldu. Aydan Kahraman Murat Boz’un takımındaydı. O Ses Türkiye’de Lütfiye, Cüneyt ve Nihat arasından finale yükselen isim Lütfiye oldu. Lütfiye Özipek, Gökhan’ın takımındaydı. Oğulcan, Benjamin ve Yener&Ümit arasından finale yükselen isim Yener ve Ümit oldu. Yener Bulut-Ümit Durak, Gökhan’ın takımındaydı.

o-ses-turkiye-final

O SES TÜRKİYE FİNAL TARİHİ NE ZAMAN?

O Ses Türkiye final haftası tanıtımını yayınladı. O Ses Türkiye 2018 birincisini bu yıl 4 Şubat tarihinde yani bugün seçecek. Hadise, Yıldız Tilbe, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz jürileri arasından hangi takım kazanacak?

O SES TÜRKİYE YARI FİNAL İZLE

YARI FİNALDE KİMLER YARIŞTI?

Final haftası tanıtım fragmanıyla duyurulan O Ses Türkiye, 4 Şubat Pazar akşamı büyük finaliyle ekranlara veda edecek. Peki, yarı finale kalan isimler kimlerdi?

Gökhan’ın takımı: Lütfiye Özipek, Selenay Dağdelen, Yener Bulut-Ümit Durak, Benjamin Kaggwa

Hadise’nin takımı: Oğulcan Bolcan, Berzan Emrah İgan

Murat Boz’un takımı: Aydan Kahraman, Mehmet Demiray, Nihat Mugil, Aslı Çobanoğlu

Yıldız Tilbe’nin takımı: Ceren Düzova

o-ses-turkiye-final

ACUN ILICALI SUNUCULUĞU BIRAKMIŞTI

O Ses Türkiye 2018 sezon finali için geri sayım başladı. Acun Ilıcalı'nın yerini Jess Molho'ya bıraktığı, jüri koltuğunda ise Hadise, Murat Boz, Gökhan Özoğuz ve Yıldız Tilbe'nin oturduğu O Ses Türkiye'de önce çeyrek, ardından final, en son ise final heyecanı yaşanacak.


Son güncelleme: 10:57 - 04.02.2018






















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.