eşya depolama
Öne Çıkanlar regaip kandili canlı izle ptt yardım Furkan Ağca Halil İbrahim

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'na Bursa'da şok Protesto!
6 bine yakın kişinin katıldığı cenaze törenin de Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu kalabalık bir grup tarafından protesto edilince apar topar Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne götürüldü.

Trakya Üniversitesi'nde Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gümrük İşletme Bölümü'nü bitirdikten sonra kısa dönem askerlik yapan 26 yaşında ki Bahadır Aydın Siirt'te PKK'nın hain pususu ile şehit oldu. Okulu bitirdikten sonra askerlik yapmadığı gerekçesi ile işe giremeyen Bahadır Aydın, askerlik dönüşü işe girmek istiyordu.

Şehit jandarma er Bahadır Aydın'ın cenazesi bugün saat 16:00'da Jandarma Genel Komutanlığı'na ait helikopterle getirildi. Cenazeyi Jandarma Garnizon Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık, İl Jandarma Komutanı ile şehidimizin annesi Emine Zülfiye Aydın, babası Muhsin Aydın, kardeşi Burak Aydın ve sevdikleri karşıladı.

6 BİN KİŞİLİK CENAZE 

Ulucami'ye getirilen cenaze törenine Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, CHP Milletvekili Muharrem İnce, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Jandarma Garnizon Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık, şehit er Aydın'ın ailesi, akrabaları ve yaklaşık 6 bin kişi katıldı.

Şehit erin babası Muhsin Aydın'ın al bayrakla sarılı oğlunun tabutuna sarılıp ayrılmaması yürekleri dağladı.



Ulucami arkasında bulunan Kapalı Çarşı esnafı, yaşanan terörü protesto etmek için iş yerlerine Türk Bayrakları ve Mustafa Kemal Atatürk bayrakları astı.

MÜEZZİNOĞLU PROTESTO ŞOKU!

Kalabalık içerisinde yer alan büyük bir grup Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nu; ''"Sayın Bakan, başkan seçseydik bütün bunlar olmayacaktı değil mi? Bunu siz söylediniz. Başkan seçilinceye kadar ne kadar kan gidecek"diyerek protesto etti. Cenaze namazı ardından şehit er Bahadır Aydın'ın cenazesi Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganı atılarak bir süre omuzlarda taşınıp top arabasına taşındı.

MÜEZZİNOĞLU İNCİ PROTESTODAN KAÇTI!

Bir süre bu şekilde taşınan cenaze daha sonra ambulansa koyularak, helallik alınması için evinin bulunduğu adrese doğru yola çıktı. Bu sırada cenazeye katılardan bazıları Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nu bir kez daha protesto edip pet şişe atarak protokolün üzerine yürüdü. Bakan Müezzinoğlu'nu korumaları ve partililer hızlıca önce Tayyare Kültür Merkezi'ne götürmek istedi daha sonra hemen yanında bulunan Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'na götürdü. Bakan Müezzinoğlu'nun girdiği belediye binası çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Şehit er Bahadır Aydın'ın cenazesi ardından Merkez Osmangazi İlçesi'ne bağlı Akpınar Mahallesi'ndeki evinin önüne getirilip helallik alındıktan sonra Hamitler Mezarlığı'ndaki şehitlikte toprağa verildi.

video kaynak: doğan haber ajansı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.