eşya depolama

SAMSUN'DA ŞOK ! Işid Samsun'a Sıçradı !
Samsun'un İlkadım ve Bafra ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen 'IŞİD' operasyonunda, IŞİD'in çatışma bölgesiyle irtibat kurdukları ve bölgeye geçiş yapma hazırlıklarında olan 5 kişi yakalandı.

Polis ekipleri Samsun İlkadım ve Bafra ilçesinde 7 ayrı eve yaptığı baskında Y.Ç (28), A.T. (42), E.Ç. (30), M.D. (34) ve V.A.(30)'yı gözaltına aldı. Şüphelilerin kaldığı evlerde yapılan aramalarda çok sayıda silah ve örgütsel dökümanlar ele geçirildi. Şüphelilerin terör örgütü üyesi oldukları, internet üzerinden örgüt propagandası yaptıkları belirtildi. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube ekiplerinin ilde 1 yıldır teknik ve fiziki takip yaptığı belirtildi. Şüpheliler sorgulanmak için Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Bölgede IŞİD'e yönelik operasyonların gelen istihbaratlar doğrultusunda devam etmesi bekleniyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.