eşya depolama
Öne Çıkanlar okey 101 plus 101 okey plus DNAnın işlevi DNAnın yapısı anal seks zararları

Van'da ŞOK ! Belediye Kamyonu, Terör Kamyonuna Döndü!
 Son günlerde PKK'nın bomba yapımında kullandığı maddelerin benzeri Van Büyükşehir Belediyesi'ne ait kamyonda yakalandı. Yapılan operasyonda kamyon içerisinde ki iki kişi gözaltına alındı.

Van’da 9-18 Ağustos tarihleri arasında polisin yaptığı çalışmalar Van Emniyet Müdürlüğü tarafından yazılı açıklama ile duyuruldu. 
Yapılan yazılı açıklamada, söz konusu tarihlerde Van’da Hacıbekir Mahallesi’nde iş makinalarının yola hendek kazdığının görülmesi üzerine olaya müdahale edildiği, bu sırada polise atmaya çalıştığı el yapımı patlayıcı elinde patlaması sonucu yaralanan O.Y. isimli örgüt mensubu ile bağlantılı olduğu tespit edilen 5 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Açıklamada 14 Ağustos’ta da Çatak ilçesinde PKK’ya patlayıcı yapımında kullanılacak malzeme aktarıldığı yönünde bilgiler üzerine operasyon yapıldığı kaydedildi. 
Açıklamada,  "14 Ağustos 2015 tarihinde, ilimiz Çatak ilçesinde PKK/KCK terör örgütüne patlayıcı yapımında kullanılacak malzeme aktarıldığı yönünde elde edilen bilgilere istinaden yapılan çalışmalarda, Van Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir kamyon içerisinde 2 şahıs yakalanmış ve araç içerisinde yapılan aramada, 100 kg. amonyum nitrat, 26 adet patlayıcı yapımında kullanılacağı değerlendirilen fitil ve 20 adet büyük pil, 18 Ağustos 2015 tarihinde, ilimiz Erciş ilçesinde PKK/KCK terör örgütü mensuplarına yönelik yapılan çalışmalarda, F.K., M.K. ve M.E.Ş isimli 3 şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, yapılan aramada 2 adet uzun namlulu silah, 2 adet tabanca, 3 adet şarjör ve bu silahlara ait 55 adet fişek, 18 Ağustos 2015 tarihinde, AK Parti İl Başkanlığı hizmet binası önündeki Van Büyükşehir Belediyesi'ne ait konteyner noktasının bahçesinde 3 şüpheli şahsın görülmesi üzerine ikaz edilen şahıslar kaçarak uzaklaşmış ve şahısların görüldüğü yerde yapılan aramada çanta içerisinde 1 adet anti tank mayını ele geçirilmiştir." dendi.

Son günlerdeki eylemlerinde uzaktan kumandalı el yapımı bombaları kullanan PKK, bu bombaların yapımında ağırlıklı olarak amonyum nitrat kullanıyor. PKK, son olarak Siirt Pervari'de 8 askerin şehit edildiği olayda da menfez altına yerleştirdikleri el yapımı uzaktan kumandalı bombayı kullanmıştı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.