eşya depolama
Öne Çıkanlar Galatasaray pkk açılımı

Survivor 2019 5 Şubat ödül oyunu kim kazandı? Survivor 2019 4. bölüm TV8 izle

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan 5 Şubat Salı akşamında 4. bölümü ile TV8 ekranlarında. Survivor 2019'da ödül oyununu kim kazanacak? İşte tüm detaylar…

Survivor 2019'un 4 Şubat akşamında sembol ve ödül oyununu kazananlar belli oldu. Yunanistan takımı bu sezon bir ilki başararak oyunlardan galibiyet ile ayrıldı. Survivor 2019, 3. bölümünde sembol ve ödül oyunları vardı. Survivor 2019 ilk kez eski yarışmacılardan Murat Ceylan'ın sunumuyla gerçekleşirken gözler Alp Kırşan'ı aradı. 

SURVİVOR 2019 4 ŞUBAT SEMBOL OYUNU

Sembol oyununu Türkiye takımından erkeklerde Hakan, kadınlardan ise Sema'nın oldu. Sembol oyununu kazanan Hakan ile Seda aynı zamanda drone ödülünü de kazanmaya başardı.

Kazananın zıpkına sahip olacağı ve balık tutacağı ödül oyununu ise 10-4 Yunan takımı kazandı.

Survivor 2019 5 Şubat

Survivor'da iyice acıkmaya başlayan yarışmacılar yemek içinde mücadele verdiler. Adada yaşayan ve en önemli besin olan balık için olta takımı kazanacak olan yarışmacılar, adeta kıran kırana savaştılar. Bugüne kadar oynanan tüm oyunları kaybeden Yunanistan takımı zaferle ayrıldı.

SURVİVOR 2019 5 ŞUBAT ÖDÜL OYUNU

Survivor 2019 5 Şubat ödül oyunu ile ilgili tüm detaylar haberimizde olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.