eşya depolama
Öne Çıkanlar ukrayna savaş Emeklilik Sömestr Şevval Şahin ekmek kaç para

Avlu Dizisi 2'inci bölüm 5 nisan

Star TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen ve son günşlerde oldukça konuşularak dillerden düşmeyen Avlu dizisinin yeni bölümü 5 Nisan Perşembe günü izleyicilerle buluşacak.
Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin rol aldıkları avşu dizisinin 2. Bölüm 2. Tanıtımı da merakla bekleyen izleyiciler için  yayınlandı. Cezaevi Müdürü Nihal’in yaralanmasından sorumlu tutulan Deniz’in başı bu kez de Azra ve Kudret ile belaya girecek! Acaba Kudret’in yeni planı ne olacak?

AVLU DİZİSİNİN YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Gerçek Budur'Ki Deniz’in Tek Şahidi Müdür Nihal hanımdır.

Cezaevinde çıkan kargaşa hala devam etmektedir. Kamuoyunun artık bütün ilgisi cezaevinin üzerindedir. Nihal’i bıçakladığı düşünülen Deniz’in ise yalnızca bir şahidi vardır; kanlar içinde hastaneye kaldırılan müdür Nihal. Yaşanan bu olay içerdeki güç dengelerini değiştirecektir. Deniz daha ne olduğunu, nereye geldiğini anlayamadan diğer mahkumlar onun üzerine oyunlar oynamaya başlamıştır bile.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.