eşya depolama
Öne Çıkanlar şafak sezer ptt yardım tıkla gelsin şikayet Halil İbrahim Şevval Şahin

Bergüzar Korel'e Zehirli Balık Şoku! Hastanelik Oldu
Bergüzar Korel zehirli balık şoku yaşıyor. Bergüzar Korel ve eşi Halit Ergenç hastanelik oldu. Güzel sanatçı Bergüzar Korel zehirli balığa basınca büyük bir talihsizlik yaşadı. Bergüzar Korel zehirli balık yüzünden hastanelik oldu...

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in tatilini zehirli balık zehir etti. Uzun bir süredir Çeşme'de tatil yapan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çifti, talihsizlikler yaşıyor.

Geçtiğimiz günlerde kardeşinin denizde zehirli balığın üzerine basması sonucu Çeşme Devlet Hastanesi'ne giden Halit Ergenç, bu kez eşi Bergüzar Korel'i aynı olaydan dolayı hastanenin acil servisine götürdü.

Alaçatı Zio Beach'te denize girerken sağ ayağına zehirli balığın iğneleri batan Bergüzar Korel'e ilk müdahaleyi plaj görevlileri yaptı. Halit Ergenç, eşini otomobiliyle Çeşme Devlet Hastanesi'nin acil servisine götürdü.

Korel, 15 dakikalık ayakta tedavinin ardından hastaneden ayrılırken, Ergenç ve Korel çıkışta kendileri görüntüleyen gazetecileri görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Ergenç, "Sizin nereden haberiniz oldu. Yarın gazetelerdeyiz" dedi. Eşinin durumunun iyi olduğunu belirten Ergenç, telaşlandıklarını, ancak çok önemli bir şey olmadığını sözlerine ekledi.


TRAKONYA BALIĞI

Trakonya balığı Marmara ve Ege'de rastlanan zehirli ve iğneli bir balık türüdür.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.