eşya depolama
Öne Çıkanlar 14 şubat Emeklilik ukrayna savaş Sömestr Şevval Şahin

Beyaz bıçak altında! Beyazıt Öztürk'ün durumu nasıl?
Sevilen ünlü şovmen Beyazıt Öztürk ameliyat masasında bıçak altına yattı. Sevenlerini korkutan Beyazıt Öztürk'ün neyi vardı? Durumu nasıl?

Sevilen komedyen, program sezon finali verdikten sonra tatil için soluğu Bodrum'da almıştı. Tatil dönüdüğünde boynundaki bezeleri aldırmak için bıçak altına yatan Beyaz, açıklama yaptı. Sağlığının iyi durumda olduğunu söyleyen Beyaz, şovun yeni sezonundan önce yağ bezelerinden kurtulmak istediğini belirtti ve “Sağlığım gayet iyi, ufak bir beze vardı onu aldırdım sadece.” dedi. Aynı gün hastaneden taburcu edilen ünlü şovmen, Maslak Acıbadem Hastanesi çıkışında habercilere sağlık durumuyla alakalı bilgi verdikten sonra programla ilgili çalışmalara devam etmek için yola çıktı.


 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.