eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi Tatil cep telefonu yağmur

Beyazıt Öztürk O Ses Türkiye'de

Kanal D ekranlarındaki programı Beyaz Show'a son veren Beyazıt Öztürk yeni sezonda O Ses Türkiye kadrosunda yer alacak. Beyaz'ın TV8'den bölüm başına 100 bin lira alacağı belirtildi.

Yıllarca kesintisiz devam ettiği Beyaz Show'a nokta koyan Beyazıt Öztürk'ün yeni adresi sonunda belli oldu. Ünlü şovmen yeni sezonda TV8 ekranlarında yayınlanacak olan O Ses Türkiye'de jüri olacağı kaydedildi.

Beyaz Kadroda

Acun Ilıcalı konu hakkında yaptığı açıklamasında, "Beyaz yeni sezonda bizlerle birlikte olacak. Hem moderatör hem de jüri olabilecek. Bu program akışına göre değişiklik gösterebilir. Bizim için en önemli olan şey ise Beyaz'ın bizim kadromuzda olacak olması. Bu sene O Ses Türkiye yarışması büyük ses getirecek." dedi.

Jürinin eski üyelerinden Hadise ile Murat Boz, bölüm başına 85 bin TL, Yıldız Tilbe 70 bin TL, Gökhan Özoğuz ise 45 bin TL alıyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.