eşya depolama
Öne Çıkanlar Sömestr

Edisi Üniversite Öğrencileri Araştırdı. Bakın Ne Sonuç çıktı !

Türk pop müziğinin yıldızı Edis, İstanbul Kültür Üniversitesi'nde yapılan bir çalışmanın konusu oldu. İletişim stratejileri dersindeki öğrenciler Edis markasını incelediler ve 64 üniversiteden katılımcıların katıldığı araştırma sonuçlarına dayanarak bir proje ve Strateji geliştirdiler.

Bir gün önce İstanbul Kültür Üniversitesi İletişim Sanatları Bölümü öğrencileriyle bir araya geldi. İletişim stratejileri dersinde kendisi hakkında bir öğretim görevlisi olan Berna sa Allgreats Naipo Allgreats tarafından hazırlanan Araştırmaları ilgiyle dinleyen Edis, bazen sonuçlara şaşırırken sevincini dile getirdi.Türkiye'de ve yurtdışında 1000 üniversiteden yaklaşık 64 öğrencinin katıldığı anket, birçok farklı görüş ve Değerlendirme içeriyordu. Edıs'in yaşam, Sanat, Halkla İlişkiler, sosyal medya yönetimi ve günlük iletişim yaklaşımlarını inceleyen çalışmaya sokak röportajları da dahil edildi.

Sanatçının devam eden sosyal sorumluluk projelerinden esinlenerek, öğrenciler yaratıcı ve sosyal proje önerileri yaptılar.Sunumdaki genç beyinlerin orijinal fikirlerinden etkilenen Edis, " Benim adıma yaptığınız bu çalışma için teşekkür ederim. Bana Üniversite günlerimizi hatırlatıyorsun. Bu tür araştırmalarla, işimizi yaparken nasıl iz bıraktığımızı anlayabiliriz."bunu sözleriyle dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
EdisAraştırma
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.