eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı okey 101 plus 101 okey plus DNAnın işlevi anal seks zararları

Fahriye Evcen'den çarpıcı Burak Özçivit itirafı!
Fahriye Evcen Burak Özçivit hakkında itiraflarda bulundu. Güzel oyuncu Fahriye Evcen uzun süredir birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Burak Özçivit hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu.


Burak Özçivit, yeni dizisi için bıyıklarını kestirdikten sonra çıkan “Sevgilisi Fahriye Evcen, Burak’a yurtdışından takma bıyık getirtti” iddiasıyla şaşkına döndü. Özçivit, “Daha uyanamadım galiba, gerçekten yazmışlar mı bunu?” dedi, son sözse Evcen’den geldi: “Onu her haliyle beğeniyorum, her haliyle aşığım.”Aşklarını artık gizlemeyen mutlu çift kameralara gülerek poz verdi.

Yıllardır pala bıyıklı imajıyla hayranlarının alıştığı Burak Özçivit Eylül’de başlayacak yeni dizisi Kara Sevda için bıyıklarını kesmişti. Burak Özçivit’in yeni imajı hayranlarını çok şaşırttı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.