eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı 101 okey plus okey 101 plus DNAnın işlevi anal seks zararları

FLAŞ araştırmanın şok sonuçları! Türkiye Aşk-ı Memnu’ya nasıl bakıyor?
Dünyanın en büyük yasak ilişki sitesi The Ashley Madison’ın hacklenmesinden sonra Türkiye ve dünyanın Aşk-ı Memnu’ya yani yasak aşk ve yasak ilişkiye nasıl baktığı ortaya çıktı.
 
The Ashley Madison yani namı değer yasak ilişki sitesinin haclenerek bütün bilgilerin ortaya dökülmesinin ardından bütün dünyanın yasak ilişkiye ve Aşk-ı Memnu’ya nasıl baktığını ortaya koyan araştırmalarda ortaya çıktı. The Ashley Madison sitesinde deşifre olan Aşk-ı Memnu ilişkilerinden en çoğunun ABD ve İngiltere’de olduğu belirlendi. Euronews'ten Kamuran Samar'ın haberine göre Pew Araştırma Merkezi’nin yaptığı araştırmada ABD’de yasak ilişkiyi kabul edilemez olarak görenlerin oranı yüzde 84 iken İngiltere’de yüzde 76. Yasak ilişki konusunda dünyanın en olumsuz ülkesi Filistin oldu. Türkiye Filistin’in ardından yasak ilişkiye soğuk bakan 2.ülke olarak kaydedildi. Yapılan araştırmada 12 ülke yer alıyor ve bunlardan sadece 2si Müslüman ülke. Bunlar Filistin ve Türkiye. Aşk-ı Memnu’yu normal olarak gören yasak cinsel ilişkiye en az tepki veren ülke ise Fransa oldu. Yapılan araştırmaya göre Türkiye Behlül ve Bihter'in Aşk-ı Memnu'suna ve yasak cinsel ilişkisine en olumsuz bakan ülke. 


Aşk-ı Memnu Fragman izle, Aşk-ı Memnu izle

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.