eşya depolama
Öne Çıkanlar 12 Aralık yağmur Zeynep Bastık canlı izle TÜRMOB

KanalD Kısmetse Olur 25 Eylül kim elendi? Ayça Beğen geri dönecek mi?

Kısmetse Olur 25 Eylül 2016 Pazar günü gerçekleşecek olan eleme gecesinde yarışmaya kimin veda edeceği yeniden ifşa oldu. OrgHaber.com farklı ile 25 Eylül eleme gecesinden önce Kısmetse Olur yarışmasına kimin veda edip kimin geleceğini günler öncesinden öğrenebileceksiniz. Ayça Beğen geri dönecek mi?

Kanal D ekranlarının fenomen yarışma programlarından Kısmetse Olur ifşa olmaya devam ediyor. Seda Akgül’ün sunduğu Kısmetse Olur yarışması 8 gelin ve 8 damat adayının buluştuğu yarışmada kıyasıya rekabette hafta içi her gün saat 12.30’da Kanal D ekranlarında buluşuyor. Geçen hafta yeni sezonda ilk eleme gecesinde yarışmaya Ceyhun Durdu ve Merve Yurdakul veda etmişlerdi.

Ancak bu hafta ilginç gelişmeler yaşanacak. Geçen hafta yarışmaya dahil olan Leyla Keskin ile Suat Tümer’in gelişi ile yeni gelişmeler meydana geldi.

KISMETSE OLUR 25 EYLÜL 2016 PAZAR KİM ELENDİ KİM GELDİ?

Bu hafta eleme gecesinde bir tek yarışmacı elenecek. Ancak damat adaylarından Tolga Kulakçı’nın yarışmadan diskalifiye olma gibi bir riski bulunuyor. Kısmetse Olur’da bu hafta birinciler Adnan Kızıltaş ile Hazal Babalık olacak. Gelin adaylarından Deniz Bozkurt yarışmaya veda edecek. Dokunulmaz olacak isimler ise Gökhan Sara ve Didem Delen olacak. Bu hafta yarışmada ise eski gelin adaylarından Ayça Beğen’in geri gelmesi de iddia ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.