eşya depolama

Kısmetse olur tüyoları - 1 ocakda kim elendi ? Kim 1 inci oldu ?

Kanal D nin sevilen yarışma programı ve evlendirme programı olarakda bilinen KISMETSE OLUR programının 1 ocak çekimleri tamamlanmış. Tüyolar internete düşmeye devam ediyor. Gelen bilgiler arasında Kimlerin elendiği ve kimlerin birinci oldukları yer almaktadır.

Kısmetse olur 1 ocak Kim elendi ? Kim birinci Oldu ?

Kısmetse olur evinde herkesi ters köşe olarak yatıran sonuçlar yer aldı. 22 Aralıkta yapılmış olan kısmetse olur çekimlerinde çok farklı isimler elendi ve çok farklı isimler bu sefer birinci oldu. Şaşırtıcı taraf ise GÖKHAN ile RABİA'nın arası devamlı sorunlar içerisinde iken en çok beğenilen erkeğin Gökhan olması oldukça farklı ve oldukça şaşırtıcı geldi. Bu karar ev halkı tarafında garip ve şaşırtıcı bir şekilde karşılandı. Bir önceki hafta konuşmaları arasında oldukça haklı sözler söyleyen Gökhan'ın birinciliğie bu konuşmalarının taşıdığı gelen haberler arasında.

Kısmetse olur programı tam yılbaşına denk geldiği için 1 ocakta yayınlanması gereken program 2 ocakda KANAL D ekranlarında yer alacak. Haftanın birincileri de 1 ocakta yayınlanacak bölüm ile izleyicelere paylaşımlarda bulunulmuş olacak. Bir yandanda adnan ve didem aşkı sağlıklı bir şekilde devam ederken, didem her türlü yapıcılık yapmaya çalışırken adnan yine birşeyler bulup didemi kızdırmayı başaracak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.