eşya depolama
Öne Çıkanlar 12 Aralık yağmur Zeynep Bastık TÜRMOB Nihat

Kısmetse Olur Ünal Taylı Kimdir? 26.12.2016 Kanal D Yayını

Bugün Kısmetse olur evine yeni bir damat adayı geldi. Geçen Hafta TURGAY TEPE'nin elenmesinden sonra bu hafta eve gelen yeni damat adayı ÜNAL TAYLI Bakın kim çıktı?

Taylı modanın sahibi olan Erkek modası sektöründe faliyet gösteren bir iş adamı. İŞTE BENİM STİLİM programını izleyen kullanıcıların yakından tanıdığı bir isim. Eve girdiği dakka itibari ile ortalık gerilmeye başladı. Gelen haberler arasında Evin içinde bulunan Gelin adayları arasındaki GAMZE nedense aşırı gerildi ve yeni damat adayının üzerine konuştu.

Yeni Damat adayınin geldiği gelin adayının ismi ise SİBEL.

Söylentiler arasında GAMZE ile Yeni damat Adayı Ünal Gerçekten Tanışıyorlarmı? Dışarda yoksa eski sevgilisimi kafalarda oluşan sorular arasında. Yeni damat adayı ünalın gökhan ile fotoğrafları internette dolaşmaya başladı. Gökhan ile Ünal Eski arkadaş mı acaba diye izleyicilerin kafasında soru işareti oluşturdu.

Ünal erkek evine geldiğinde ise neredeyse tüm damat adayları ile samimi bir şekilde selamlaştığı gözlemler arasında. Anlaşılan bu yeni aday Tüm Erkek adaylar ile arakdaş gibi.

Bu arada Gelinler evine geldiği zamandan beri özellikle erkek adayların dikkatini çekmiş olan SİBEL için eve geldiğini açıklayan Ünal, Kibarlığı ve nazik tavırları ile şimdiden dikkatleri üzerine çekti. Kısmetse olur'dan sonra dahada fazla ünlü olacağına emin, sebebi ise sosyal medyadan çok fazla ticaret yapmakta olan bir şahış.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.