eşya depolama
Öne Çıkanlar Aziz 5. bölüm Camdaki Kız iski altın kilo fiyat toyota

Kıvanç Tatlıtuğ, uzun süre sonra birlikte iş yaptığı Beren Saat'ten bahsetti.

Eşi Başak Dizer ile yemek yediği mekandan ayrılırken görüntülenen Kıvanç Tatlıtuğ, Aşk-ı Memnu'dan sonra birlikte rol aldığı Beren Saat hakkında şunları söyledi: "Onunla çalışmak çok güzeldi. Zaman su gibi akıp gitti." Oğlu Kurt Efe hakkında konuşan Tatlıtuğ, "Sarışın ve mavi gözlü bana benziyor" dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftine Etiler'de yer kaldı. Tatlıtuğ, birkaç yıl sonra aynı projede çalışan Beren Saat ve oğlu Kurt Efe hakkında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

"BEREN İLE RAHAT ÇAŞILIYOR"

Mekan çıkışında konuşan Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat ile Amerika'da çekim yaptıklarını hatırlatarak, “Çok iyiydi. Harika bir film yaptık. Beren'le çalışmak çok keyifliydi. Zaman su gibi akıyor. "Yurtdışında çalışmanın bazı dezavantajları olsa da genel olarak iyi."

"Bu sorunlar beni aşıyor"


Özge Özpirinçci ile kamera karşısına geçecek olan Tatlıtuğ, "Ben bu işlere karışmıyorum. Artık onun bir çalışma programı var, onu seviyoruz. Sorulara cevap vermek istemiyorum çünkü beni aşan konular var." 'Kral Kayıpsa' dizisinde rolü olmadığını da söyleyen Tatlıtuğ, "Sanatsal açıdan önemli" dedi.


Tatlıtuğ, "Bence oğlun sana benziyor" sorusuna, "Evet, sana benziyor. Kıvırcık saçlı ve renkli gözlü. "Allah ihtiyacı olan herkese versin" diye cevap verdi. Baba olunca hayatının değiştiğini söyleyen yakışıklı oyuncu, "Benim açımdan sabahlarım bile farklı başladı" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.