eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı okey 101 plus 101 okey plus DNAnın işlevi anal seks zararları

Kıvanç Tatlıtuğ'dan hayranlarını üzen paylaşım!
Kıvanç Tatlıtuğ uzun bir aradan sonra neredeyse hiç paylaşım yapmadığı sosyal medya hesabı Instagram üzerinden sevgilisi Başak Dizer'le olan fotoğrafını paylaştı. Gelen yorumlar üzdü...

Kız arkadaşı Başak Dizer'le tatilde devam eden ünlü oyuncunun fotoğrafına kısa sürede çok sayıda yorum yapıldı.

Tatlıtuğ'un hayranları 'Daha fazla fotoğraf atma', 'Bütün kızlar kıskandık', 'Bu çok ağır oldu' diye tepki gösterdi.

Başak Dizer kimdir?

Marmara Üniversitesi İletişim Bölümü mezunu Başak Dizer, mezun olduktan sonra Fransa’da moda eğitimi gördü. Daha sonra İtalya’ya giderek Istituto Moda di burgo’da stilistlik eğitimi aldı. Başarılı tasarımcı ve stilist Başak Dizer, oldukça fazla izleyici sayısına sahip olan Medcezir dizisinde Deniz Marşan’la birlikte stilist olarak görev yaptı.

Fransız eşi Oren Fransez’den yaklaşık 8 ay önce boşanan ünlü güzel şimdilerde bir zamanlar sadece stilist danışmanlığını yaptığı yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile sevgili.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.